Home / Allmänt / Bra att ha
26 November, 2014

Bra att ha

Comments : 2 Posted in : Allmänt on by : Sofia Lindqvist

Hej mina fina vänner!
Först ska jag väl be om ursäkt för dålig uppdatering, har en del i skolan och massa annat som tickar i livet, känns som tid till att laga fabulous mat inte finns. Trotts min frånvaro ökar trafiken in här snabbt och stadigt vilket är riktigt roligt. Vad kul att så många läser och känner sig inspirerade, tack till er som mailar mig om diverse frågor och olika grejer jag ska testa att laga. Jag lovar er, det kommer.

Som ni kanske ser har jag bytt ut min header, jag skriver ju enbart om mat så jag tänkte något mer passande. En annan upptäckt vissa har gjort vissa inte, är att jag har en massa nya kategorier som alla handlar om mat, där kan ni leta bland gamla recept och de nya kommer att ha passande kategorier. 

Det är nämligen så att jag har beslutat mig för att göra om konceptet här på bloggen, något simpelt men som jag vet kommer att vara uppskattat. För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om lite hur man kan tänka när man byter ut olika livsmedel i maten och gör det nyttigare och bättre för kroppen, jag har nu beslutat mig för att göra något större och bättre av det.
Jag kommer att kalla det “bra att ha”. Det kommer gå ut på att jag tar upp olika livsmedel allt från mjöl till nötter, vad det finns för olika sorter etc. 
Självklart kommer detta koncept utvecklas under resans gång, jag kommer även att ta upp en massa vardagliga recept som kladdkaka, pajer, muffins osv. 

Det kommer att vara fritt från raffinerat socker, gluten och mjölk. Hoppas ni är taggade och öppna för att släppa in en ny alternativ stil i er vardag som kommer ge kroppen en massa energi och matglädje. 

Massor av kramar 
/ Jyotika Sofia

sss

2s COMMENTS

2 thoughts on : Bra att ha

  • November 28, 2014 at 6:12 am

    Såg inget kontaktformulär så jag tar det här istället.

    Hittade din blogg genom Hälsoartiklar.se men reagerade över hastigheten. Upptäckte att dina bilder är väldigt stora vilket resulterar i att förstasidan (enligt Pingdom) är på 64 mb och tar 26 sekunder att ladda. Enligt statistik från KissMetrics så lämnar upp emot 40% av besökarna om en sajt tar längre än 3 sekunder att ladda. Rekommenderar varmt att du optimerar bilderna för internet när du sparar dem och möjligtvis även minskar upplösningen något då få har nytta av 5184 x 3456 px. I övrigt en intressant och snygg blogg.

    • November 29, 2014 at 3:56 pm

      Hejsan! Jag är fullt medveten om detta, men tack för att du kommenterar. Jag håller på att ändra konceptet på bloggen som nämnt i tidigare inlägg, då kommer jag bla att minska storleken på bilderna. Så titta gärna in snart igen, och tack så mycket! :)