Home / Allmänt / Uppdatering
11 April, 2015

Uppdatering

Posted in : Allmänt on by : Sofia Lindqvist

Hej kära vänner. 

Jag har varit katastrofalt dåligt på att skriva här den senaste månaden, jag lagar fortfarande extremt mycket mat, nackdelen är dock att det kommer jobb och annat före tyvärr. Jag har fått flera meddelanden om när det ska komma upp nya recept och så, det kommer. Jag har massa recept som jag testar väldigt ofta men har inte tid att fotografera maten. 

Recept som har komponerats ihop, testlagats många gånger är bl.a. önskade recept som pizzabotten, “skagenröra”, socker- och äggfria maränger, en sötpotatissoppa, hälsosallad, tryfflar, sushi och lite annat. Det kommer, jag lovar.

Just nu bor jag hemma hos en annan familj och har inget eget kök, så det bidrar även till att matlagningen inte blir lika stora projekt som tidigare, men jag äter ju mat 😉
Får ofta frågan om det går bra att vara vegan, och ja det gör det. Det är riktigt roligt att få testa mat man aldrig skulle testat annars, på senaste tiden har det blivit mycket indiskt och mycket konjaksnudlar, mums. 

Till er som befinner er i Gävle så har jag skapat recepten till CC-pubens veganska meny, där hittar du många veganska såser, rätter som veggoburgare, bakadpotatis med rostade rotfrukter och lite annat. Menyn kan du hitta HÄR. (dock den ouppdaterade versionen, men gå in och kika på den uppdaterade). 

Jyotika.se finns både på facebook
men nu även instagram som: gluten_and_sugarfree_vegan.  

Nu ska jag laga lunch och plugga, ha det bra sålänge. Kram på er alla.